Награди

 • 2017

  Арх. Пламен Мирянов, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД е носителят на десетата титла "Мениджър на годината" за 2017г.

  „Аплодисменти за достойния български бизнес!Тази награда е за целия истински български достоен бизнес, за всички, които с възрожденски дух градят бъдещето на България. Вярвайте в България, моля ви, нека всички заедно я издигнем до отличник на Европа",  бяха първите думи на арх.Мирянов. Той наруши сценария и покани на сцената своята съпруга, която е и негов дългогодишен съдружник и партньор в компанията, за да споделят заедно приза и да вдигнат заедно кристалната статуетка на Мениджър на годината.

  На официална церемония във Виена, организирана от банка Гутман, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД получи престижните 4 награди „The Gutmann Awards for the Most Outstanding Family Businesses in CEE 2017”, за най-успешен фамилен бизнес за Централна и Източна Европа. АРТЕКС има най-високи точки поради своята репутация. АРТЕКС е най-добрата семейна компания в България и в Източна Европа въз основа на всичките си показатели. Критериите, по които беше оценена са следните:

  Най-добър семеен бизнес в семейното управление:
  · Функциониращ семеен съвет
  · Семеен бизнес протокол
  · Структурирана програма за обучение за включване на следващото поколение
  · Ясен набор от ценности, мисия и визия, които се предават активно на следващото поколение
  · Формален и добре функциониращ съвет на директорите
  · Ясен план за пенсиониране

  Най-добър семеен бизнес във филантропията и социалното участие:
  · Добри трудови политики
  · Няколко награди от гледна точка на обслужване на клиентите
  · Отлични отношения с доставчиците
  · Те участват в подпомагането на тяхната общност да процъфтява
  · Активно внасяне на културни приноси в тяхната общност

  Наградите бяха приети от дъщерята и внука на фамилията - Лили Мирянова и Кристиян Мирянов.

  На официална церемония на "Компания на годината 2016", в категория "СТРОИТЕЛТВО И АРХИТЕКТУРА", бе връчен приза на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД за "КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2016".

  На годишните награди на списание и клуб "Business Lady", в категория "ГРИЖА ЗА ОБЩЕСТВОТО", бе връчена награда на фондация "НАШИЯТ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ" за "КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2016".

 • 2016

  На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2016, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ спечели първа награда в категория „Жилищни сгради" със сграда ЛАТИНКА СЕДЕМ

  АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД спечели конкурса за "НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ" в категория "Строителство, недвижими имоти, търговски площи и бизнес сгради".

  За пета поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. В сектор СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА призът бе връчен на  арх. Весела Мирянова, изпълнителен директор на „ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ ” АД.

 • 2015

  На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2015, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ спечели наградата за номинация в категория „Жилищни сгради и комплекси" с Луксозен жилищен комплекс СТЕЛА БОЯНА. Комплексът е проектиран от АРТЕКС ПРОЕКТ ЕООД и е изпълнен от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД .

 • 2014

  На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2014, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ беше отличена с Грамота за високо оценена номинация в категория „Жилищни сгради и комплекси" с Луксозна бутикова сграда ЕЛЕМАГ ДИПЛОМАТ , ул. „Елемаг" 32. Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ и е изпълнена от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ .

 • 2012

  За пореден път АРТЕКС доказа, че се движи устремено напред, макар и в период на криза. На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2012, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ беше отличена с Първо място в категория „Жилищни сгради и комплекси" с Бутиковата сграда АРТ ГРИЙН, ул. „Оборище" 109. Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ и е изпълнена от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ.

 • 2011

  Първото място в конкурса „Фасада на годината, сезон - Есен 2011", организиран от Баумит България ЕООД, спечели сграда PREMIUM от комплекс СВЕТИ КИПРИЯН, жк.„Младост" 2, гр. София. Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ, а инвеститор и изпълнител е АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ.

  Първо място в конкурса на b2b Media Group за „Най-зелените компании в България 2010" в категория „Строителство и недвижими имоти".

  Първото място в конкурса „Фасада на годината, сезон - Пролет 2011", организиран от Баумит България ЕООД, спечели многофункционална сграда на ул.„Тинтява" 13А гр. София, кв.„Изток". Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ, а инвеститор и изпълнител е АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ. Видео от награждаването можете да гледате тук.

  Първо място за „Строител на 2010 г.” в категория „Жилищно строителство” в конкурса на в. „Строителство имоти”

 • 2010

  Златен юбилеен знак на Българската стопанска камара в категория „Иновация” на годишните награди „ИН-5” за принос в развитието на българската икономика

  „Строител на 2009” в категория „Жилищно строителство" за бутиковата сграда на ул. „Васил Друмев”.

 • 2009

  Национален приз „Човек на 21. век” в категория „Жилищно строителство”

  Жилищен комплекс СТЕЛА БОЯНА – победител в международния конкурс „Най-добър проект” за 2009 г., категория „Най-добър градски проект”

  Почетна диплома от БТПП за АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ като производител на качествен български продукт.

 • 2008

  Бизнес дама на 2008 г. Арх. Весела Мирянова, зам.-председател на СД на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ.

  Номинация за „Сграда на годината” в категория „Жилищни сгради и комплекси” с жилищна сграда ЛОТОС, кв. „Полигона”

 • 2007

  На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2007, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ беше отличена с Първо място в категория „Жилищни сгради и комплекси" с комплекс СЕКВОЯ, ул. „Латинка" 9. Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ и е изпълнена от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ.

  Сребърен сертификат за 2006 г. За „Най-добра строителна практика” в категория „Големи фирми” – от Камарата на строителите в България

 • 2006

  Награда „Най-добра строителна фирма” за 2005 г. от ОП София на Българската строителна камара

 • 2004

  „Сграда на годината" в категория „Градски хотел” с хотел КРИСТАЛ ПАЛАС – ул. „Шипка”, гр. София

Затвори