Награди

 • 2018

  За 7-ми път, на официална церемония сп. "Business Lady" връчи своите награди в 12 категории. В категория "Строителство и архитектура" престижната награда "ЗЕЛЕНИ ПРАКТИКИ, ВИСОКИ СТАНДАРТИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ" бе връчена на арх. Весела Мирянова - Изпълнителен директор на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД, което за пореден път е доказателство за това, че АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД е на висотата на авангардната естетика и архитектура, иновативните строителни технологии на 21-ви век и предоставя това качество на живот, което може да предостави само компания, поставяща в центъра си щастието на човека.

  12.06.2018 г.

  АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД беше отличена с най-високата награда - първо място - в категория "ИНВЕСТИТОР С ВИЗИЯ" на годишните награди на b2b Media. Наградата бе дадена конкретно за проекта на компанията - 100-метрова жилищна сграда ЗЛАТЕН ВЕК, ул. Златен рог, кв.Лозенец. АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД бележи началото на новия ЗЛАТЕН ВЕК на България със спечелилата своя едноименна сграда ЗЛАТЕН ВЕК, носеща символиката на промяната; на силния устрем към развитие и съвършенство и която служи като емблематичен знак, че България е на прага отново да засвидетелства своя разцвет и да стъпи в бъдещето като една истински достойна европейска държава. 

  08.06.2018 г.

  На официална церемония по награждаването на конкурса на b2b Media "НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ", АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД спечели I-вото място за най-зелената компания в България в категория "Строителство и недвижими имоти".

  11.05.2018г

  АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД спечели наградата за Устойчиво развитие и иновации в строителството и архитектурата в четвъртото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА -Успехът на фокус“, организирани от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club.  Призът бе връчен на арх. Весела Мирянова, изпълнителен директор на компанията.

  Фондация „НАШИЯТ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ” и арх. Пламен Пламенов Мирянов бяха удостоени с отличие в категория ЛИЧНОСТ – ВДЪХНОВИТЕЛ, за Инвеститор в християнските и национални традиции на България на събитието „КОМПAНИЯ НА ГОДИНАТА - Успехът на фокус“.

 • 2017

  Арх. Пламен Мирянов, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД е носителят на десетата титла "Мениджър на годината" за 2017г.

  „Аплодисменти за достойния български бизнес!Тази награда е за целия истински български достоен бизнес, за всички, които с възрожденски дух градят бъдещето на България. Вярвайте в България, моля ви, нека всички заедно я издигнем до отличник на Европа",  бяха първите думи на арх.Мирянов. Той наруши сценария и покани на сцената своята съпруга, която е и негов дългогодишен съдружник и партньор в компанията, за да споделят заедно приза и да вдигнат заедно кристалната статуетка на Мениджър на годината.

  За поредна година АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ спечели първа награда в категория „Жилищни сгради"на официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2017, със  сграда ЛЕТЕРА.

  На официална церемония във Виена, организирана от банка Гутман, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД получи престижните 4 награди „The Gutmann Awards for the Most Outstanding Family Businesses in CEE 2017”, за най-успешен фамилен бизнес за Централна и Източна Европа. АРТЕКС има най-високи точки поради своята репутация. АРТЕКС е най-добрата семейна компания в България и в Източна Европа въз основа на всичките си показатели. Критериите, по които беше оценена са следните:

  Най-добър семеен бизнес в семейното управление:
  · Функциониращ семеен съвет
  · Семеен бизнес протокол
  · Структурирана програма за обучение за включване на следващото поколение
  · Ясен набор от ценности, мисия и визия, които се предават активно на следващото поколение
  · Формален и добре функциониращ съвет на директорите
  · Ясен план за пенсиониране

  Най-добър семеен бизнес във филантропията и социалното участие:
  · Добри трудови политики
  · Няколко награди от гледна точка на обслужване на клиентите
  · Отлични отношения с доставчиците
  · Те участват в подпомагането на тяхната общност да процъфтява
  · Активно внасяне на културни приноси в тяхната общност

  Наградите бяха приети от дъщерята и внука на фамилията - Лили Мирянова и Кристиян Мирянов.

  На официална церемония на "Компания на годината 2016", в категория "СТРОИТЕЛТВО И АРХИТЕКТУРА", бе връчен приза на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД за "КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2016".

  На годишните награди на списание и клуб "Business Lady", в категория "ГРИЖА ЗА ОБЩЕСТВОТО", бе връчена награда на фондация "НАШИЯТ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ" за "КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2016".

 • 2016

  На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2016, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ спечели първа награда в категория „Жилищни сгради" със сграда ЛАТИНКА СЕДЕМ.

  АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД спечели конкурса за "НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ" в категория "Строителство, недвижими имоти, търговски площи и бизнес сгради".

  За пета поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. В сектор СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА призът бе връчен на  арх. Весела Мирянова, изпълнителен директор на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД.

 • 2015

  На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2015, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ спечели наградата за номинация в категория „Жилищни сгради и комплекси" с Луксозен жилищен комплекс СТЕЛА БОЯНА. Комплексът е проектиран от АРТЕКС ПРОЕКТ ЕООД и е изпълнен от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД.

 • 2014

  На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2014, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ беше отличена с Грамота за високо оценена номинация в категория „Жилищни сгради и комплекси" с Луксозна бутикова сграда ЕЛЕМАГ ДИПЛОМАТ , ул. „Елемаг" 32. Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ и е изпълнена от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ.

 • 2012

  За пореден път АРТЕКС доказа, че се движи устремено напред, макар и в период на криза. На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2012, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ беше отличена с Първо място в категория „Жилищни сгради и комплекси" с Бутиковата сграда АРТ ГРИЙН, ул. „Оборище" 109. Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ и е изпълнена от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ.

 • 2011

  Първото място в конкурса „Фасада на годината, сезон - Есен 2011", организиран от Баумит България ЕООД, спечели сграда PREMIUM от комплекс СВЕТИ КИПРИЯН, жк.„Младост" 2, гр. София. Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ, а инвеститор и изпълнител е АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ.

  Първо място в конкурса на b2b Media Group за „Най-зелените компании в България 2010" в категория „Строителство и недвижими имоти".

  Първото място в конкурса „Фасада на годината, сезон - Пролет 2011", организиран от Баумит България ЕООД, спечели многофункционална сграда на ул.„Тинтява" 13А гр. София, кв.„Изток". Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ, а инвеститор и изпълнител е АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ. Видео от награждаването можете да гледате тук.

  Първо място за „Строител на 2010 г.” в категория „Жилищно строителство” в конкурса на в. „Строителство имоти”.

 • 2010

  Златен юбилеен знак на Българската стопанска камара в категория „Иновация” на годишните награди „ИН-5” за принос в развитието на българската икономика.

  „Строител на 2009” в категория „Жилищно строителство" за бутиковата сграда на ул. „Васил Друмев”.

 • 2009

  Национален приз „Човек на 21. век” в категория „Жилищно строителство”.

  Жилищен комплекс СТЕЛА БОЯНА – победител в международния конкурс „Най-добър проект” за 2009 г., категория „Най-добър градски проект”.

  Почетна диплома от БТПП за АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ като производител на качествен български продукт.

 • 2008

  Бизнес дама на 2008 г. Арх. Весела Мирянова, зам.-председател на СД на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ.

  Номинация за „Сграда на годината” в категория „Жилищни сгради и комплекси” с жилищна сграда ЛОТОС, кв. „Полигона”.

 • 2007

  На официална церемония по награждаването на Националния конкурс „Сграда на годината" 2007, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ беше отличена с Първо място в категория „Жилищни сгради и комплекси" с комплекс СЕКВОЯ, ул. „Латинка" 9. Сградата е проектирана от АРТЕКС ПРОЕКТ и е изпълнена от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ.

  Сребърен сертификат за 2006 г. За „Най-добра строителна практика” в категория „Големи фирми” – от Камарата на строителите в България.

 • 2006

  Награда „Най-добра строителна фирма” за 2005 г. от ОП София на Българската строителна камара.

 • 2004

  „Сграда на годината" в категория „Градски хотел” с хотел КРИСТАЛ ПАЛАС – ул. „Шипка”, гр. София.

Затвори