• ДИАМАНТ-2, защото е завинаги

  Никой не дарява диамант и никой не приема диамант без увереността, че прави най-добрия избор. Диамантът е съвършеното творение на природата, а ДИАМАНТ-2 е съвършеният отговор на мечтата за красив и устойчив дом в София.
  Вашето жилище в елегантния архитектурен ансамбъл може да бъде в 15-етажната сграда А, 16-етажната Б или 17-етажната В, а автомобилът ви – в един от подземните гаражи на две и три нива. Апартаментите са 2-3-4-стайни и многостайни, като площта им варира от 55 до 483 кв. м. Специална черта на ДИАМАНТ-2 са озеленените тераси със значителна площ към някои от апартаментите. Преобладаващото изложение е южно, а стъклото, завзело фасадата, кани слънцето у дома, осигурява естествено осветление на стълбищата и с играта на лъчите напомня за фасетите на диаманта. Сградните тела, макар и високи, изглеждат ефирно леки в своята среда. Изтънчена простота и всепроникващо качество – това създава благородния облик на ДИАМАНТ-2.
 • Независимо дали новата страница от вашата лична или семейна история започва с А, Б или В, тя ще бъде изпълнена с лекотата на уредения бит и свежестта на природата, която наднича в прозорците. ДИАМАНТ-2 е в живителната близост на Ловния парк и горната част на Борисовата градина, а новите зелени площи по проект около сградата изглеждат като тяхно елегантно продължение. Внушително фоайе отвежда към вътрешната градина, където растителните видове са специално подбрани, а осигурената поддръжка гарантира свежестта им през цялата година. Пътеките и велоалеята в подобрената инфраструктура стимулират по-честите разходки в двата парка. Здравословната среда се дължи и на самото качество на суровините и материалите с доказан произход, на безупречно извършваните строителни работи и на оптималните параметри на топло- и шумоизолация. ДИАМАНТ-2 има екоотговорно поведение и заради намалените енергийни разходи, които изисква експлоатацията й.
 • ДИАМАНТ-2 се обвързва със природосъобразния начин на живот и чрез проектирания ресторант на три нива с меню, подчинено на биопродуктите. Свежи натурални продукти ще предлага и предназначеният за това биомагазин. Медицинският център (около 850 кв. м), от своя страна, дава усещане за сигурност особено като се има предвид големият интерес на семейства с деца към ДИАМАНТ-2. Обитателите, както и живеещите в района, могат да се възползват от мега спа-центъра (басейн, фитнес, зали за игри, йога, пилатес) на намиращия се в съседство ДИАМАНТ. Самият диалог на двете сгради оживява, разхубавява и изпълва с нови възможности средата, към която АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ поема професионален и граждански ангажимент. Появява се още едно оживено от детски игри и смях място, одухотворено от тези, които обичат активния живот, природата и София.
 • У дома е бъдещето

  За последните 25 години в АРТЕКС успяваме да сме в крак с изискванията на клиента, на обществото и околната среда. Стараем се да предлагаме истински отговорен и достоен продукт - ПРОДУКТ ДИАМАНТ, който да служи безкомпромисно на всеки един от трите компонента - клиент, общество, околна среда.
  Времената скоростно се менят, изискванията КЪМ СГРАДИТЕ НА БЪДЕЩЕТО стават все повече. Заедно с тях нарастват методите и технологиите, които да бъдат внедрени в тях. Фасадите стават по-дръзки, сградите все по-високи, материалите все по-устойчиви, използваните системи и технологии все "по-зелени". В отговор на всички тези изисквания, АРТЕКС представя на София СВОЯ ВТОРИ ДИАМАНТ.
 • В АРТЕКС разбираме, че домът и средата, които човек обитава, са първата стъпка към здравословния начин на живот.
  Новата сграда ДИАМАНТ 2 улавя слънчевите лъчи – по-голямата част от жилищата (2-3-4-стайни и многостайни) са с южно изложение. Паркирането (за 212 автомобила) е подземно, създадени са нови зелени площи.
  Предвиденото заведение за хранене на три нива, внушителното фоайе към проектираната вътрешна градина и спокойствието да живееш толкова близко до парка – всичко това допълва облика на бижуто, в което технологиите са високи, но дискретни, а луксът е лекотата на безгрижния бит.
  Защото чистотата, блясъкът и класата на диаманта не могат да бъдат надминати...
Затвори