• ИЗТЪКАНА ОТ КАЧЕСТВО, ОРИГИНАЛНОСТ И ПОЧИТ КЪМ ДЕТАЙЛА

  На локация с отлична комуникативност – в столичния квартал „Изток“ – и в зона, запазила зеленина и спокойствие, сградата „СИЯНИЕ“ е перфектното място за Вашия бъдещ дом.
  Сградата изпъква с дръзката архитектурна визия и качество, което отдавна се е превърнало в синоним на АРТЕКС и което завладява още щом се докоснете до него.

 • В „СИЯНИЕ“ ще откриете не просто дом, а цял нов свят, който ще синхронизира начина Ви на живот с природата. В сградата е постигнато уникално съчетание на стил, комфорт и иновативност, което превръща всеки от апартаментите в уютен дом - просторни и удобни помещения с големи остъклявания, прекрасна гледка към изграждащия се парк и достъп до зона за велосипедисти.
 • БЕЗКОМПРОМИСНА ПРЕЦИЗНОСТ

  Иновативните технологии в строителството са хуманни - те взаимодействат с природата, допълват я, грижат се за нея. Затова към всеки един детайл в сградата е приложена безкомпромисна прецизност.

  Високото ниво на енергоефективност е неизменен стандарт за сградите на АРТЕКС и „СИЯНИЕ“ не прави изключение. Високоефективна топлоизолация, тройни стъклопакети със стъкла със соларно и нискоемисионно покритие, алуминиева дограма от най-висок клас с прекъснат термо мост и скрит обков, както и звукоизолация между апартаментите осигуряват комфортен и пълноценен живот на обитателите.

 • ДОМ С НЕПРЕХОДНА СТОЙНОСТ

  Високото качество на строителство, отлично проектираните апартаменти с просторни помещения, както и всички малки детайли, за които е помислено, правят от жилищата на АРТЕКС дом с непреходна стойност!

  Времето и кризите отсяват само най-добрите и сградата „СИЯНИЕ“ е готова да докаже това!

 • СОБСТВЕНО КЪСЧЕ ЗЕМЯ В СЪРЦЕТО НА СТОЛИЦАТА

  Осигурихме всичко необходимо и за тези от вас, които мечтаят за свое зелено късче земя!

  На първите две нива на „СИЯНИЕ“ са разположени атрактивни мезонети със собствени зелени дворчета, които пресъздават уюта на усещането да живееш в къща, съчетан с удобствата на централната градска среда!

 • Днес, когато жилището е повече от дом, е жизнено важно да имаме кътче за почивка и игра с децата под топлите слънчеви лъчи, а когато е необходимо – пространство за работа в спокойна среда! И всичко това – без да се налага да излизате от собствения си дом в центъра на града!

 • ЖИЛИЩЕТО Е ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА

  Да имаш свое жилище е много повече от инвестиция. Качествено проектираният и построен дом може не само да улесни ежедневието и да подобри самочувствието ви, но и да ви осигури здравословна среда за спокоен и пълноценен живот.

 • Ние от АРТЕКС създадохме нова концепция за вашите жилища – те са функционални, енергийноефективни и осигуряват на обитателите си цял нов свят, който синхронизира начина им на живот с природата!

Затвори