• НАЙ-КАЧЕСТВЕНОТО НОВО СТРОИТЕЛСТВО В БОЯНА - СТЕЛА БОЯНА

  СТЕЛА БОЯНА е 5-звезден комплекс със специален достъп, 24-часови услуги и гарантирана поддръжка, далеч надминаваща общоприетото. Зад зеления пояс на комплекса можете да почивате като в ексклузивен курорт, а при необходимост – да работите с комуникациите, бързината и ефективността, свойствени на мегаполиса.
 • 45 АПАРТАМЕНТА

  Всички жилища – с увеличена светла височина, с камина и с неповторима гледка към Витоша – са просторни, функционални и лесни за обзавеждане.
  Суровините, материалите и уредите са от най-високия клас, с доказан произход, с ниско енергийно потребление и без вредни емисии, а всичко това прави обитаването здравословно, леко и радостно.
 • ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН, САУНА И ПАРНА БАНЯ

  Вътрешният басейн има вход през градината на комплекса и изумителна гледка към зеленината през топлите месеци. Покривното остъкление осигурява изобилна дневна светлина и поглед към класическата ротонда, извисяваща се на 20м над топлата и кристалночиста вода. Покритият басейн, сауната, парната баня и фитнес салонът увеличават възможностите за активен и здравословен начин на живот.
 • ЧАСТЕН ПАРК

  Парк със селектирани растителни видове и специално осветление. От входа - среда, сътворена и поддържана с усет и грижа.
 • ХАРМОНИЗИРАНА СРЕДА

  Зеленият парк, пътеките, гледката към Витоша не са единствените обстоятелства за създаване на хармонизирана среда за живеене. На ключови места в комплекс са разположени шестнайсетолъчни звезди като символ на комплекс, който в себе си интегрира вселенския ритъм, любовта и силната воля. Друг специален действащ символ в архитектурата на комплекса е голямата седмолъчна звезда, изградена в настилката под купола на класическата ротонда. Тази звезда има за цел да създаде баланс и да влее силна положителна енергия в комплекс, както да задейства процесите на реализация. Всички архитектурни елементи, портали и обеми в комплекс Стела Бояна са съобразени в проектирането с принципите на фън шуй за балансирана и зареждаща среда.
Затвори