Сграда АВИГЕЯ
 • СЕКЦИЯ А
 • СЕКЦИЯ Б
Назад
 • АВИГЕЯ – НАЙ-ДОСТЪПНОТО ОТ НАЙ-ДОБРОТО

  Интересът към „Дружба“ се засили с новопостроеното метро, за да се открият и други предимства на живота там: добра градска инфраструктура, зелени площи и парк с езеро, множество детски градини и училища. За този интензивно обновяващ се район АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ предлага сграда - образец за модерна архитектура и безупречно строителство: импозантната АВИГЕЯ.
  Тя идва с авторитета и гаранцията за качество на АРТЕКС, както и с характерната за компанията иновативна естетика. АВИГЕЯ е сграда с характер, с внушителен силует и модерно излъчване.

 • АВИГЕЯ – МЪДРОТО И ДАЛНОВИДНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ НОВ ДОМ

  В „Дружба“ прозорливият клиент ще се насочи към АВИГЕЯ, защото в нея ще намери превъзходен дом, и то за умерен бюджет. Непосредствено до метростанция и до голям супермаркет, 18-етажната сграда удовлетворява различни жилищни потребности и вкусове на работещия градски човек със своите 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти. Сутеренно ниво и подземна улица решават паркирането, за да се постигне максимално озеленяване на външните площи. Сградата е ориентирана така, че улавя слънцето през целия ден, като преобладаващото изложение е южно, а гледката към Витоша е панорамна и зашеметяваща!

 • С НАЙ-ВИСОКИ СТАНДАРТИ ЗА ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО

  С изключителните, всеобхватни стандарти за жилищно строителство и зелени практики на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ, сграда АВИГЕЯ ще демонстрира колко комфортно, активно и радостно може да се живее в „Дружба“.
  С името на библейската героиня, която се отличила с разум,мъдрост и решителност, се ражда тази нова АВИГЕЯ - за далновидните, които не пропускат отличната възможност.

Затвори