Сграда АНДРОМЕДА
кв."ОБОРИЩЕ"
Назад
 • ВАШИЯТ НОВ ДОМ В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА - ТОВА Е СГРАДА АНДРОМЕДА

  Сграда АНДРОМЕДА е изтънчена, авангардна и извънвременна. Тя съчетава най-високите постижения в проектирането и строителството на жилищни сгради.
  Идеята ни беше да създадем архитектура с меки и заоблени форми, интегрирайки принципите на фън шуй.
  Животът в големия град носи със себе си редица минуси като например това да не можем да съзерцаваме нощното небе в целия му блясък. Затова решихме да пресъздадем една малка част от атмосферата на звездната нощ, прожектирайки различни анимирани галактики върху плътната част на една от фасадите. На друго място, върху каменните плочи ще бъдат гравирани 12-те зодиакални съзвездия, които деликатно ще светят вечерно време.
  Разпръснатите малки осветителни тела на таваните над балконите също ще допринасят за романтичната атмосфера.
  Вярваме в това че, една сграда трябва да има свой дух, уникален облик и естетична архитектура, която да облагородява градската среда.
 • НОВО ЛУКСОЗНО СТРОИТЕЛСТВО ОТ АРТЕКС

  АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ, чиято мисия е да създава сгради, облагородяващи своята среда, и домове, окрилящи човека, представя с радост и гордост АНДРОМЕДА. Построена е за хора, здраво стъпили на земята, но устремили поглед към звездите. Внушителна и изтънчена, модерна и извънвременна, тя съчетава най-високите постижения в проектирането и строителството на жилищни сгради с хилядолетния дух на фъншуй и прекрасното разбиране, че човек се нуждае от няколко основни неща – уют, спокойствие, хармония, красота и равновесие...
 • Създателите ѝ вярват, че положителната енергия на дома зависи от биолокацията на терена, затова реализацията е предшествана от проучване на земния дизайн, подземните и наземни геопатогенни емисии, техногенните фактори на мястото, радиестезията. С изградени хармонизиращи пространството системи и защити , АНДРОМЕДА е ориентирана спрямо посоките на света и околната си среда така, че да въздейства благотворно на своите обитатели: да ги обгръща със слънчева светлина, неусетно да ги изпълва с чувство за лекота и оптимизъм.Вдъхновена от едно от най-красивите съзвездия, АНДРОМЕДА има име и лого, символично вграждащи в себе си вселенския ритъм, любовта и силната воля.

Затвори