АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ спечели националния приз „Човек на 21. век”

На 27 ноември 2009 г. за девета поредна година „Произведено в България” връчва националния приз “Човек на 21. век”, който тази година беше под мотото: „Оптимизъм по време на криза”. Специални гости на церемонията бяха световноизвестният архитект Доминик Перо и Джилберто Кашани, председател на общинския съвет в Рим. 
АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ спечели наградата „Човек на 21. век” в категорията на жилищното строителство. Тази награда е оценка и признание за Човека, който живее, работи и създава тук и сега, в условията на днешна България. Арх. Весела Мирянова, която получи приза от името на компанията, изтъкна: “Много, много ни предстои да работим за европейската ни столица. Например, когато след двадесет години трябва да заменяме амортизираните панелни сгради с нови модерни и красиви жилищни сгради и комплекси, ние от Артекс пак трябва да сме тук и да го направим”.  
Мисията на програмата “Произведено в България” е да бъде витрина на българското производство и култура, на “всичко българско и родно”, което издига националното ни самочувствие и ни прави достойна част от Европа.

Затвори