Сграда ВИДЕЛИНА
кв. "Изток"
Назад
 • ВАШИЯТ УНИКАЛЕН НОВ ДОМ В ИЗТОК - СГРАДА ВИДЕЛИНА - ЗАЩОТО ДАВА ВСИЧКО

  На ул. Тинтява и ул. Райко Алексиев , ВИДЕЛИНА изненадва и очарова с разчупеността и грацията на своя силует. Ъгълът на осите на апартаментите се завърта на 30 градуса, за да намери най-желаната южна посока и свободна панорама към планината. Партерът предлага апартаменти с малки дворчета. На следващите етажи са перфектно разпределените двустайни (73 кв.м), така търсените тристайни (103–114 кв.м) и икономични четиристайни (136 и 151 кв.м). Всяко от тях е сътворено с умение, артистизъм и с вяра, че тук човекът ще намери осъществени своите най-съкровени желания.

  Животът в нова светлина! Той посреща хората в сградите на АРТЕКС в престижния „Изток“: ЛАТИНКА 7, ЛЕТЕРА и ВСЕЛЕНА. Надхвърлящи всякакви очаквания, те виртуозно съчетават предимствата на оживеното място в града с комфорта на необезпокояваното от нищо пространство на дома. В тези сгради се живее красиво, здравословно и поради ниските енергийни разходи - икономично. Към тях сега достойно се присъединява сияйната ВИДЕЛИНА, ознаменуваща изгрева на новия ден във живота на обитателите.
 • ЖИВОТ В НОВ ДОМ ОТ АРТЕКС - ЖИВОТ В НОВА СВЕТЛИНА

  ВИДЕЛИНА е орисана да носи светлина на очите и сърцето. Хубавата българска дума, която сградата напомня с радост, изразява вечната представа за щастие: да се надвие мракът, да се живее под лъчите на обичта и съзиданието. И наистина, жилището във ВИДЕЛИНА ще се превърне в дома на най-ярките ви мечти.

  Защото ВИДЕЛИНА е място със завидна комуникативност и непрестанно нарастващи перспективи. ВИДЕЛИНА е архитектура с неповторимо излъчване и европейска класа. ВИДЕЛИНА е мястото на дома, проникнат от лъчите на слънцето, от усещане за лекота и радост. Не може да се сгреши с квартал „Изток“, не може да се сгреши с АРТЕКС – затова сграда ВИДЕЛИНА е новият шанс на далновидните клиенти, които искат за дома си всичко - да се радват на добро здраве, щастие, душевно спокойствие и семеен комфорт.
 • . . . ЗА ДА ДОЙДАТ ПРИ ХОРАТА ДОБРОТО, ВИДЕЛИНАТА и СВЕТЛИНАТА . . .

  Колкото пъти се връщаме към детството, все се сещаме за приказките, легендите и митовете, с които беше изпъстрен като шарена черга детският ни свят. Безчет бяха приказните герои, които се сражаваха със силите на злото, мрака и тъмата, за да дойдат при хората доброто, виделината и светлината. С времето се научихме, че трябва да се отнасяме с героите от приказките, легендите и митовете наистина сериозно, защото те са реална част от живота на хората по всички кътчета на Земята. Вероятно също като нас и днес безброй дечурлига се взират с широко отворени очи в нощната тъма с упованието, че всеки момент ВИДЕЛИНАТА ще надзърне в прозорците им и ще пропеят първи петли . . .
 • Представяме си, че със същия неосъзнат трепет ще прекрачите прага на нашата нова сграда - ВИДЕЛИНА! С усещането, желанието и надеждата, че в новия Ви дом ще Ви съпътстват Любовта, Здравето, Благополучието и Светлината! И скоро ще разберете, че наистина е така, защото всяко архитектурно, конструктивно и техническо решение в сградите на АРТЕКС работи в полза на уюта, простора и светлината. А в такава обстановка ще бъде ежедневно истинно изживяване - да седнете вечер с децата си и да се потопите във Вашия-Приказния свят на Дома, създаден от АРТЕКС!
Затвори