Сграда ДАВИД и АВИГЕЯ
Назад
 • ПРОЗОРЛИВО СЪЧЕТАНИЕ НА ДОСТЪПНОСТ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО

  Интересът към южните и източните квартали на столицата се засилва с всеки изминал ден, а удобната непосредствена близост до метро дава възможности за откриване на други ежедневни предимства на живота там – с комуникативност и бързо придвижване до центъра, аерогарата и до всяка точка на града. Районът на кв. Дружба се отличава с отлична градска инфраструктура, просторни зелени площи и парк с езеро, както и наличие на множество детски градини и училища.

  След изключително успешната реализация на сграда АВИГЕЯ и големия интерес за нови и качествени жилища в района, единственото логично продължение за АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ беше да изгради още една красива сграда – "ДАВИД и АВИГЕЯ".
  АРТЕКС предлага на този развиващ се район вече втора особено впечатляваща сграда, като образец за модерна архитектура и безупречно строителство. С лице и влизане директно от широкия, осветен главен булевард „Цветан Лазаров“ и непосредствено до изхода на метростанция „Дружба“, силуетът на двете сгради от комплекса на АРТЕКС вече приковава вниманието и впечатлява отдалеч.
 • За бъдещите жители на района изборът на "ДАВИД и АВИГЕЯ" е прозорлив. Тук те ще намерят великолепен дом, който се вписва в по-умерен бюджет. Сградата е разположена непосредствено до метростанция и голям супермаркет, а също така предлага разнообразие от 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти, отговарящи на различните жилищни нужди и предпочитания на работещия градски човек. Сутеренното ниво с подземна улица и паркоместата отвън осигуряват удобно паркиране за собствениците, а красиво оформените зелени площи около сградата придават цялостен завършек на зоната.

  "ДАВИД и АВИГЕЯ" носи авторитета и гаранцията за качество на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ, съчетани с иновативната естетика, характерна за компанията. Сградата е строена така, че да улавя слънчевата светлина през целия ден, като преобладаващото изложение е на изток и запад, а панорамната гледка към Витоша е зашеметяваща!

  Със своите изключителни стандарти за жилищно строителство и устойчиви практики, "ДАВИД и АВИГЕЯ" ще покаже колко комфортно, активно и радостно може да бъде живеенето там. С името на библейската героиня, която се отличава със своя разум, мъдрост и решителност, се ражда и новата "ДАВИД и АВИГЕЯ" - за визионерите, които не пропускат изключителните възможности пред себе си!
Сграда ДАВИД и АВИГЕЯ

кв."Дружба 2"


кв. "Дружба 2"

0886 000 500

Затвори