Сграда ХАРМОНИЯ
бул.“Г.М.Димитров”
Назад
 • СГРАДА "ХАРМОНИЯ" – ЖИВЕЙ С ЕНЕРГИЯТА НА СОФИЯ!

  Вдъхновението за ХАРМОНИЯ е енергичният ритъм на София. Той стимулира всички живеещи в столицата да търсят най-доброто, да се наслаждават на най-доброто и да дават най-доброто от себе си. ХАРМОНИЯ е за тези, които ценят възможностите, които предоставя нашата все по-стремително развиваща се европейска столица. Домът в ХАРМОНИЯ поставя човека в едно подчертано комуникативно и перспективно място: пресечката на два главни булеварда – „Драган Цанков“ и „Г. М. Димитров“, непосредствено до метростанцията. Домът в ХАРМОНИЯ е отличен старт за изпълнения с дейности ден и същевременно сигурна, комфортна и здравословна среда за живот.

 • ДНЕС ЩАСТИЕТО ИЗИСКВА „ХАРМОНИЯ“

  Със своите две зони - за шопинг и за живеене, сграда ХАРМОНИЯ израства като архитектурна композиция, която откликва на потребностите на хората и прави самата зона по-функционална, по-оживена и по-зелена. В съзвучие с принципа на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ да строи, внасяйки естетика и свежест в сърцето на големия град, пред сградата ще бъде създаден уникален, по специален екологичен проект, зелен парк /6 311кв.м./. Ландшафтният проект, грижливо оползотворяващ всеки сантиметър, предлага тематични кътове и зони за отдих, потънали в подбрани храсти и цветя. Комплексът използва естествената денивелация на терена и има удобен достъп от всички страни, а паркирането е осигурено в няколко сутеренни нива.

 • НЕПОВТОРИМАТА ЕСТЕТИКА

  Жилищната сграда ХАРМОНИЯ впечатлява с 16-етажния си ръст. Тя се извисява като още една сграда-символ на София, на нейното ново самочувствие. Неповторимата естетика – синтез на класическа чистота и дръзка модерност – не е въпрос само на фасада, а е всепроникваща. Жилищата и споделените части ще излъчват изтънченост и лекота на обитаване. Апартаментите са разнообразни като площ и разпределение, за да отговорят на многообразието от търсения и вкусове. Приказните панорамни гледки (южното изложение е преобладаващо в ХАРМОНИЯ) зареждат с оптимизъм.
  Жилище в ХАРМОНИЯ: завидна локация, архитектура на световна висота, многофункционалност и почеркът на АРТЕКС…

Затвори