ФИЛМЪТ НА АРХ.ПЛАМЕН ПЛАМЕНОВ МИРЯНОВ "СВЕЩЕНАТА АЗБУКА" ВДЪХНОВИ КАН В НАВЕЧЕРИЕТО НА 24 МАЙ

24.05.2017

Създател на филма е младият и талантлив архитект Пламен Пламенов Мирянов, който решава да направи поредица от филми, свързани с България, нейната история и природа.

Дни след като осъществи една от мечтите си, да полети с балон заедно със Сър Ричард Брансън, Пламен бе избран лично от ловеца на таланти - Даян Перне, да представи по най- добрия начин България по време на предварителния скрининг на най-престижния моден филмов фестивал ASVOFF9.

"Изключително впечатлен съм от поредицата "Нашият дом е България", нямам търпение да посетя тази красива страна", сподели канадският режисьор Джейсън Ласт, популярен с работата си за V&A museum London, Hyères, Кение Уест и много други световно известни модни марки.

"Благодарим на г-н Пламен Пламенов Мирянов и "Aртекс Инженеринг", за възможността България да бъде представена като една красива и величествена страна с богата култура и история. Гостите на събитието бяха истински развълнувани и искаха определено да разберат повече за това приказно място България", коментират организаторите на фестивала.

Пожелаваме поредицата от филми свързани с България да расте и бъде гледана от все по-голяма аудитория по света.линк

Още новини

Затвори